Soort Pan
Materiaal
Serie
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

De Buyer

alle pannen van De Buyer

De Buyer is gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige kook- en gebaksvoorwerpen voor professionele koks. Het assortiment op de Pannenwinkel omvat een breed scala van gespecialiseerde pannen gemaakt van 100% ijzer en bevat geen chemische stoffen. Met de pannen van De Buyer kunt u gerechten op professionele wijze bereiden en hiervan genieten. Op Pannenwinkel vindt u het grootste assortiment aan De Buyer pannen, neem gerust een kijkje.

De Buyer Pan

Bent u op zoek naar een koekenpan waarmee u vlees perfect bruin en gaar bakt? Dan zijn de pannen van De Buyer de juiste keuze voor u. De pannen van De Buyer zijn gemaakt van plaatstaal, hebben een antikleeflaag en ook een uitstekende warmtegeleiding. Dankzij al deze eigenschappen zijn de pannen erg geliefd bij professionele koks. Met de pannen van De Buyer bereidt u dan ook zelf eenvoudig vlees en vis die snel worden dichtgeschroeid, hierdoor gaan er geen voedingsstoffen verloren. De Buyer heeft pannen in verschillende formaten, waardoor u per gerecht kunt kiezen uit een pan met een andere kookoppervlakte.

De Buyer Mineral B

De pannen van De Buyer zijn al populair, maar die uit de Mineral B serie helemaal. Deze serie staat bekend om de combinatie van duurzaam en een hoge kwaliteit. De pannen zijn gemaakt van staal, handgemaakt en daardoor van een zeer hoge kwaliteit. Door de aanbreng van een laag olie worden de Mineral B pannen daarnaast ook nog eens natuurlijk voorzien van een anti-aanbaklaag, i.p.v. een chemische coating. Zo is uw pan beschermt tegen roest, zonder dat er chemische processen aan te pas hoeven te komen. In het assortiment kunt u kiezen uit verschillende formaten, zo kunt u kiezen voor een De Buyer Mineral B pan met een diameter van 24 cm, 28 cm of zelfs 32 cm. Wat wordt uw favoriet?