Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Vaatwasserbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Fissler

alle pannen van fissler

Al meer dan 170 jaar produceert het Duitse merk Fissler hoogwaardige pannen en kookgerei. Fissler blinkt uit door hun precieze vakmanschap, de hoge gebruikswaarde en de stijlvolle designs van de producten. Met de Fissler pannen maakt u gemakkelijk de lekkerste gerechten in de keuken en vergroot u uw plezier in het koken. De collectie bij Pannenwinkel.com bestaat uit snelkookpannen, steelpannen, koekenpannen en nog veel meer kookgereedschap.

Fissler Pannen

Het merk Fissler maakt dus pannen die in de behoefte van mensen voorzien. Om die reden kunt u allerlei soorten pannen vinden in het assortiment. Van braad- en hapjespan, tot koekenpan, kookpan of wok pan - bij Fissler vind u het allemaal. Weet u precies wat voor type pan u zoekt? Selecteer in de filters dan pan als type product om ook te kunnen filteren op soort pan. Let op: zoekt u een set kookpannen, kijk dan bij de pannensets.

Fissler Snelkookpan

Het Duitse merk Fissler kwam als een van de eerste op de markt met de snelkookpan. Inmiddels zijn de snelkookpannen van Fissler niet weg te denken uit de keuken. Voor iedere soort gebruiker, beginnend of ervaren, is er een geschikte snelkookpan van Fissler. Het merk Fissler past continu de functie en het ontwerp van de pannen aan, zodat in de behoeftes van u wordt voorzien. Met de slogan 'was alles maar zo goed' in gedachte worden de pannen van Fissler geproduceerd. Voor ieder thuis kok is er een geschikte pan van Fissler te vinden. Bekijk het volledige assortiment hierboven.