Soort Pan
Kleur
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Staub

Staub

Het merk Staub is afkomstig uit Frankrijk en de producten van het merk beschikken over een prachtige uitstraling. Behalve dat de producten een prachtige uitstraling hebben, zijn de producten ook zeer functioneel en brengen de producten uw familie een stukje dichter bij elkaar. Daarnaast worden alle producten van Staub geproduceerd door traditioneel vakmanschap. De producten worden in het Noord-Franse Merville geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig gietijzer.

Staub cocotte

Het Franse merk Staub staat bekend om hun hoogwaardige pannen die zijn gevormd uit gietijzer. De Cocottes van Staub, oftewel braadpannen zijn te verkrijgen in iconische kleuren en verschillende formaten. De braadpannen van Staub zijn perfect geschikt voor het bereiden van vlees, vis of groente. Het hoogwaardige gietijzer zorgt ervoor dat de warmte perfect wordt verdeeld in de pan en in combinatie met de geëmailleerde binnenkant levert de braadpan van Staub het ultieme resultaat.

Staub pannen

Het merk Staub staat dus bekend om haar fantastische pannen, maar kunt u dan ook de pan vinden die u zoekt? In het assortiment zijn verschillende soorten pannen opgenomen, zowel qua type pan als qua formaat. Zo kunt u braadpannen vinden, maar ook voor een grillpan, koekenpan, wok en andere soorten kunt u terecht bij Staub. De populaire pannen zijn beschikbaar in verschillende formaten, en met andere details zoals een deksel of koude handvaten. Ontdek de mogelijkheden makkelijk aan de hand van de verscheidene filters, en zoek zo precies de pan van Staub die aan al uw wensen voldoet, want die zit er zeker tussen!