Staub

Staub

Het merk Staub is afkomstig uit Frankrijk en de producten van het merk beschikken over een prachtige uitstraling. Behalve dat de producten een prachtige uitstraling hebben, zijn de producten ook zeer functioneel en brengen de producten uw familie een stukje dichter bij elkaar. Daarnaast worden alle producten van Staub geproduceerd door traditioneel vakmanschap. De producten worden in het Noord-Franse Merville geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig gietijzer.

Staub cocotte

Het Franse merk Staub staat bekend om hun hoogwaardige pannen die zijn gevormd uit gietijzer. De Cocottes van Staub, oftewel braadpannen zijn te verkrijgen in iconische kleuren en verschillende formaten. De braadpannen van Staub zijn perfect geschikt voor het bereiden van vlees, vis of groente. Het hoogwaardige gietijzer zorgt ervoor dat de warmte perfect wordt verdeeld in de pan en in combinatie met de geëmailleerde binnenkant levert de braadpan van Staub het ultieme resultaat.

Staub grillpan

Bent u op zoek naar een grillpan, zodat u het hele jaar door kan genieten het barbecue gevoel? Dan zit u bij de Pannenwinkel op de juiste plek! In het assortiment van de Pannenwinkel vindt u grillpannen van Staub in diverse vormen en maten. Daarnaast zorgt het gietijzer ervoor dat de warmte geleidelijk wordt verdeeld en dat de warmte wordt vastgehouden in de grillpan. Gaat u voor lekker eten? Bekijk dan nu het assortiment van gietijzeren grilpannen van Staub op Pannenwinkel. Geef uw kip, vlees of groente een onvergetelijke smaak met de grilpannen van Staub!