Type Product
Serie
Geschikt voor
Prijs
Levertijd
Korting

Lodge

alle producten van LodgeDe prachtige gietijzeren pannen van Lodge worden gefabriceerd in de oudste gieterij van Amerika. Het merk is namelijk al sinds 1896 actief in het creëren van deze pannen met een robuust en stoer design. De pannen van Lodge zijn dan ook niet alleen heel stevig, maar zien er ook nog eens bijzonder goed uit. Bovendien zijn Lodge pannen te gebruiken op iedere warmtebron én kunnen deze zelfs in de oven worden geplaatst. Een schitterende toevoeging voor iedere moderne keuken!

Lodge Pannen

Op zoek naar een van de prachtige Lodge pannen? Dan bent u bij Pannenwinkel aan het juiste adres. In het assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten pannen. Alle pannen van Lodge worden gemaakt van hoogwaardig gietijzer, waardoor u met goed onderhoud uw hele leven kunt genieten van de pannen die u koopt. In het assortiment kunt u kiezen uit onder andere braadpannen, koekenpannen, grillpannen en zelfs wok pannen. Ontdek het stoere design en de kwaliteit van de Lodge pan, en kies uw favoriet!

Lodge Gietijzeren Pannen

Wanneer u kiest voor een Lodge gietijzeren pan, kiest u voor een pan die uw hele leven mee zal gaan. Door gietijzeren pannen goed te onderhouden, al zijn daarvoor wel een aantal handelingen nodig. Was de pannen altijd af met een afwasborstel, en gebruik niet te veel zeep. Ook moet u de pan op een droge plek bewaren - en voor gebruik kunt u een anti aanbak laag creëren door de pan gedurende een uur te verwarmen in de oven (200-250 graden), vervolgens geeft u de hele pan een dunne laag plantaardige olie, en daarna doet u de pan nogmaals een uur in de oven. Mocht het nodig zijn dan kunt u dit meerdere keren herhalen. Naast de lange levensduur zijn de gietijzeren pannen van Lodge ook fantastisch omdat ze niet alleen op het fornuis, maar ook in de oven mogen - en gietijzer verdeeld de warmte goed waardoor uw hele gerecht gelijkmatig zal verhitten. Een goed gerecht start met een goede gietijzeren pan van Lodge.