Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Braadpan

De braadpan is ideaal voor het klaarmaken van heerlijke vlees-, vis- en groenteschotels. Door het proces van aanbakken, stoven en braden trekken de diepste sappen het vlees in, waardoor de smaak van uw gerechten overheerlijk wordt. Wanneer u dus houdt van geduldig en uitgebreid koken is de braadpan een onmisbaar onderdeel van uw pannenset. De braadpan wordt meestal gemaakt van gietijzer en wordt gekenmerkt door de dikke bodem, wanden en het zware deksel.

Gietijzeren braadpan

De gietijzeren braadpannen van topmerken zoals Le Creuset worden stuk voor stuk uit een eenmalig gebruikte mal van zand gecreëerd. Het gietijzer is een duurzaam materiaal en is 100% herbruikbaar. Daarnaast houden de gietijzeren braadpannen warmte zeer sterk vast. Deze warmte wordt vervolgens langzaam en langdurig verspreid, waardoor u energie en voedingsstoffen bewaart.

Kleine braadpan 18 cm

In het assortiment van Pannenwinkel kunt u kiezen uit allerlei soorten, merken en vormen braadpannen. Zo kunt u ook kiezen voor een kleine braadpan, bijvoorbeeld van 18 cm. Het kan zelfs nog kleiner, bekijk eens de filter met de diameter om zo te bepalen welk formaat het beste bij uw wensen aansluit. Alle pannen in het assortiment zijn van topmerken en daardoor bent u zeker van een hoge kwaliteit! Ook kunt u onderstaande pagina's bezoeken als u op zoek bent naar een specifieke maat.