Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Braadpan 20 cm

Als u een braadpan van 20 cm ziet, dan wijst dat op de diameter van de pan. Dit relatief kleine formaat braadpan is geschikt voor kleine porties, en dat maakt zo'n pan zeer prettig om te hebben als u regelmatig voor één tot twee personen kookt. Naast de diameter moet u natuurlijk ook op de hoogte letten om zo in te schatten of de pan groot genoeg is voor u. In het assortiment kunt u kiezen uit topmerken, zoals Le Creuset en BK. Wat wordt uw favoriet?

Gietijzeren braadpan 20 cm

Als u op zoekt bent naar een gietijzeren braadpan, dan kunt u die ook in het assortiment van 20 cm vinden. Vooral de populaire gietijzeren pannen van Le Creuset zijn ruim vertegenwoordigd, en dat is niet vreemd. De hoge kwaliteit en fijne functionaliteiten maken deze pannen zeer populair. Wat wordt uw nieuwe braadpan?

Braadpan inductie 20 cm

Naast het materiaal en formaat is het ook belangrijk wat voor warmtebron u heeft. Als u thuis bijvoorbeeld op inductie kookt, kies dan ook een braadpan die geschikt is voor inductie. Voor alle warmtebronnen kunt u makkelijk het geschikte assortiment vinden aan de hand van de filters.