Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Braadpan 28 cm

Een braadpan met een diameter van 28 centimeter is geschikt voor het bereiden van maaltijden voor ongeveer 4 tot 6 personen. Als u regelmatig voor dergelijke groepen kookt, is een braadpan van dit formaat dus echt een fantastische toevoeging aan uw pannen verzameling. Naast de diameter is het verstandig om ook naar de hoogte te kijken, aangezien dit samen de inhoud van een pan geeft. Wat gaat u maken met uw nieuwe braadpan?

Braadpan inductie 28 cm

Naast het formaat, is het ook belangrijk dat uw nieuwe braadpan van 28 cm aansluit bij uw fornuis. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken kunt u hier op filteren. Stel, u heeft thuis inductie, dan geeft u dit aan in de filters en zo ziet u direct de pannen die geschikt zijn voor inductie!

Gietijzeren braadpan 28 cm

Een van de populairste pannen is de Le Creuset braadpan van 28 cm, en dat komt door het gebruik van gietijzer. Dit materiaal verwarmt gelijkmatig, waardoor uw hele gerecht heerlijk gaar zal worden zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Op de lange termijn is gietijzer ook altijd een goede keuze, aangezien dit materiaal lang goed blijft en u zo jaren kunt genieten van uw pan. Met het juiste onderhoud kan een gietijzeren braadpan zelfs uw hele leven meegaan!