Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

BK Braadpan

Het merk BK staat bekend om haar innovatieve, hoge kwaliteit pannen en dit ziet u terug bij de braadpannen van dit Nederlandse merk. Het koninklijke merk maakt dan ook producten waar u jaren van kunt genieten. De braadpannen van het merk zijn niet alleen perfect om te braden, maar ook zeer geschikt voor stoven, bakken en sudderen. Met een braadpan van BK kunt u aan de slag achter het fornuis, wat voor fornuis dat dan ook mag zijn. Kies uw warmtebron, kleur en formaat en bestel vandaag nog uw nieuwe braadpan.

BK Braadpan formaten

De braadpannen van het topmerk BK komen in verschillende maten, zo zorgen we er voor dat er voor ieder een pan is die precies aan de wensen voldoet. Weet u al wat voor maat u wilt hebben? Dan kunt u gebruik maken van de filters. De BK braadpannen zijn beschikbaar met een diameter van 24 cm, maar bijvoorbeeld ook 28 cm. Voor welke maat gaat u?

BK Braadpan inductie

Voor uw BK braadpan is uw warmtebron wat minder belangrijk, aangezien het merendeel van de pannen is het assortiment geschikt is voor alle soorten warmtebronnen. Wilt u toch voor zekerheid kiezen? Filter dan op bijvoorbeeld BK Braadpannen die geschikt zijn voor inductie. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken om een pan te vinden die u blij maakt.