Kleur
Geschikt voor
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

BK Hapjespan

De hapjespannen van het merk BK zijn een toevoeging aan de keuken van elke kok. De multi functionele pannen zijn van een hoge kwaliteit, waardoor u er lang van zult kunnen genieten mits u de pannen natuurlijk goed verzorgd. Zo is het altijd aan te raden om uw hapjespannen met de hand af te wassen, in plaats van deze in de vaatwasser te doen. De hapjespannen van BK zijn geschikt voor verschillende warmtebronnen, zoals gas, inductie, keramisch, halogeen en elektrisch. Wilt u er zeker van zijn dat uw pan geschikt is voor de gewenste warmtebron, of ook in de oven kan? Selecteer dit dan in de filters!

BK Hapjespan 24 cm

De formaten van de hapjespannen worden aangegeven in de naam aan de hand van de diameter, zo kunt u direct zien hoe groot de pan is en of dit aansluit bij uw fornuis. Als u een inschatting van het formaat wilt maken, kunt u altijd een pan van hetzelfde formaat bij u thuis bekijken. Ook andere formaten kunt u vinden in het assortiment hapjespannen van BK.

BK Hapjespan 28 cm

Een andere populaire, net wat grotere, maat is de hapjespan van BK van 28 cm. Deze pan kunt u meer eten in klaar maken dan in die van 24 cm, wat betekent dat dit meer geschikt is wanneer u regelmatig voor meer mensen kookt. Onthoud goed dat de grotere pan wel moet aansluiten bij de ruimte op uw fornuis, zo kan een grotere pan soms betekenen dat een andere pan niet goed er bij past op uw fornuis.