Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Geschikt voor
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

BK Koekenpan

De koekenpannen van het merk BK zijn zeer geschikt voor uw keuken, met dank aan de vele keuze en de hoge kwaliteit van het merk. Het uitgebreide assortiment zorgt er voor dat u precies de koekenpan kunt kiezen die bij uw fornuis en wensen aansluit, kiest u voor een koekenpan voor inductie? Of heeft u een gasfornuis? Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een specifieke maat, of andere zaken zoals een antiaanbaklaag en koudgrepen. Ontdek het assortiment koekenpannen van BK en de mogelijkheden hier bij dé Pannenwinkel.

BK Koekenpan formaat

In het assortiment koekenpannen van BK kunt u kiezen uit verschillende maten. De populairste zijn de BK koekenpan van 20 cm, 24 cm en 28 cm en allen kunt u hier vinden. Het formaat van een koekenpan heeft een grote invloed op uw mogelijkheden met de pan, zo kunt u beter voor een grote maat kiezen als u regelmatig voor meerdere personen kookt. Wilt u een pan om 's ochtends uw eieren te bakken? Dan kan juist een klein formaat weer voldoen. Bedenk wat bij uw wensen past en kies uw formaat!

BK Koekenpan inductie

Nu u al heeft gekozen voor een soort pan en voor een formaat is het belangrijk om ook te bedenken op welk soort warmtebron u de pan zal gebruiken. De pannen van dit topmerk worden met verschillende details gemaakt, om zo precies aan te sluiten bij verschillende warmtebronnen. Zo is de ene koekenpan geschikt voor inductie, terwijl de andere beter aansluit bij een gasfornuis. Gebruik de filter om makkelijk te ontdekken welke pannen bij uw warmtebron passen. Bekijk bijvoorbeeld eens de populaire BK Easy Induction Ceramic koekenpannen!