Serie
Geschikt voor
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

BK Soeppan

Als u een pan zoekt om heerlijke soepen in te maken, dan bent u hier op het juiste adres. De BK soeppan staat voor kwaliteit, waardoor u met een van deze pannen heel lang uw soepen zult kunnen bereiden. De pannen zijn er in verschillende formaten, om zo elke soep liefhebber te voorzien van een pan die bij alle wensen past. Ontdek het assortiment soeppannen van BK en kies uw nieuwe favoriete soeppan.

BK Soeppan 24 cm

Een van de formaten waar u voor kunt kiezen is de BK soeppan van 24 centimeter. Dit betekent dat deze soeppan een doorsnee heeft van 24 centimeter, wat u makkelijk kunt vergelijken door een van uw andere pannen op te meten. Het is slechts een van de maten van uw soeppan, aangezien de diepte natuurlijk ook van invloed is op de hoeveelheid soep die u kunt maken. Filteren kan dus op de lengte en breedte, maar ook op inhoud!

BK Soeppan 6 liter

De inhoud van de soeppannen van BK verschillen van 6 tot 8 liter, en om u genoeg keuze te geven kunt u regelmatig een nieuw assortiment verwachten. De populairste inhoud is 6 liter, omdat deze pannen vaak niet zo groot zijn dat u ze nergens netjes kwijt kan, maar ze zijn wel groot genoeg om een flinke hoeveelheid soep te bereiden. Meer informatie over de inhoud van een pan kunt u vinden door op de pan te klikken!