Materiaal
Kleur
Type Aanbaklaag
Merk
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Koudgrepen
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Steelpan 14 cm

Een steelpan met een diameter van 14 centimeter is een van de kleinere formaten die u kunt vinden. Deze pannen zijn zeer geschikt voor het verwarmen van saus, soep of kleine hapjes. Maakt u bijvoorbeeld regelmatig een saus, of warmt u graag wat melk op? Dan zijn deze pannen zeer geschikt. De lange steel maakt het gebruik makkelijk, dus ontdek het genot van een steelpan van 14 cm. In het assortiment vindt u pannen van absolute topmerken, zoals BK, Le Creuset en KitchenAid. Dit betekent dat alle pannen van een hoge kwaliteit zijn en u er lang van kunt genieten. Wat wordt uw nieuwe steelpan?

Steelpan 14 cm met deksel

In het assortiment steelpannen met een diameter van 14 centimeter kunt u een uitgebreid aanbod vinden aan pannen met een deksel. Dit is natuurlijk prettig als u de steelpan regelmatig gebruikt voor gerechten waarbij het prettig is om een deksel te kunnen gebruiken, maar het is natuurlijk ook enorm handig voor het geval u de saus die u heeft gemaakt in deze pan warm wilt houden op tafel. Ontdek het assortiment steelpannen met een diameter van 14 cm met deksel hierboven.

Steelpan 14 cm inductie

Als u een nieuwe pan gaat kopen is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met uw fornuis. Zo kunt u in het assortiment steelpannen met een diameter van 14 cm kiezen uit verschillende soorten, bijvoorbeeld een steelpan geschikt voor inductie maar ook een die ook in de oven mag. Ontdek het assortiment en meer informatie over een product kunt u altijd vinden door er op te klikken!