Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Le Creuset Pannen

Le Creuset Pannen

Le Creuset Pannen staat wereldwijd bekend om haar collectie gietijzeren pannen van hoogwaardige kwaliteit. De pannen van Le Creuset zijn ijzersterk, hebben een mooie afwerking en zijn erg geliefd dankzij het gebruik van opvallende kleuren. Le Creuset heeft diverse pannen in haar assortiment opgenomen, zoals: braadpannen, pannenkoekenpannen, wokpannen, kookpannen, grillpannen en sauteerpannen. Kortom, het maakt niet uit naar wat voor soort pan u op zoek bent; Le Creuset heeft het allemaal opgenomen in haar assortiment.

Pannen Le Creuset

De pannen van Le Creuset zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om de lange levensduur. Of u nou op zoek bent naar braadpannen, wokpannen of steelpannen; Le Creuset heeft het allemaal in haar assortiment opgenomen. Op zoek naar andere fijne keukenspullen van dit kwaliteitsmerk? Kijk dan eens bij de fluitketels of ovenschalen van Le Creuset óf neem een kijkje in het gehele assortiment.

Diameter Le Creuset pannen

De diameter van een pan is belangrijk om er voor te zorgen dat deze niet alleen aansluit bij voor hoeveel personen u kookt, maar ook dat deze goed op uw fornuis past. In het assortiment kunt u veel verschillende diameters en dieptes vinden, om zo precies de pan te vinden die bij uw wensen aansluit. Voor de populairste maten zijn er speciale pagina's, waar u ook meer kunt leren over voor hoeveel personen u ongeveer kunt koken met een bepaalde diameter. Bezoek de onderstaande pagina's, waarbij u als graadmeter kunt nemen dat een pan met een diameter van 28 cm ongeveer geschikt is voor koken voor 4 personen. Welke diameter zoekt u? Bekijk onderstaande pagina's óf selecteer het in de filter in het bovenstaande assortiment.