Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Inclusief Deksel
Antiaanbaklaag
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Le Creuset Wok

Le Creuset Wok

De wokpannen van Le Creuset zijn net als de rest van het assortiment pannen van Le Creuset van excellente kwaliteit. Le Creuset heeft een speciale Les Forgées wokpan ontwikkeld, die verkrijgbaar is in diverse maten. De Les Forgées wokpan heeft een mooi zwart design ene is multi-inzetbaar. U kunt de wokpan gebruiken voor inductie, elektrisch koken, halogeen koken, keramisch koken en voor koken op gas. Waar u de wokpan ook voor gaat gebruiken, de Les Forgées wokpan van Le Creuset biedt u de ideale combinatie van functionaliteit en kwaliteit.

Wokpan Le Creuset

Le Creuset biedt een breed assortiment gietijzeren pannen van hoogwaardige kwaliteit. De pannen van Le Creuset zijn wereldwijd erg geliefd dankzij de lange levensduur, mooie kleuren en het ultieme gebruiksgemak. De wokpan Les Forgées is hier zeker geen uitzondering op. Op zoek naar ovenschalen of braadpannen van Le Creuset? Of bent u gewoon benieuwd naar wat dit topmerk u nog meer te bieden heeft? Neem dan gerust eens een kijkje in het gehele assortiment Le Creuset producten.

Le Creuset wokpan formaten

In het assortiment van Le Creuset kunt u verschillende formaten wokpannen vinden. Dit is natuurlijk essentieel, aangezien de pan goed op uw fornuis moet passen en daarnaast aan moet sluiten bij de hoeveelheid mensen waarvoor u wilt kunnen koken. Een van de kleinere, maar zeer populaire maten is de Le Creuset wokpan van 28 centimeter. Deze diameter is geschikt voor 2-4 personen. De Le Creuset wokpan van 30 centimeter is goed geschikt voor 4 personen, terwijl de Le Creuset wokpan van 32 of zelfs 36 centimeter meer geschikt zijn voor nog grotere groepen. Hou er uiteraard wel rekening mee of de pan goed op uw fornuis past!