Materiaal
Kleur
Serie
Geschikt voor
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Le Creuset Tajine

Le Creuset Tajine

De tajine is een speciale soort stoofpot uit de Marokkaanse keuken waarin u heerlijk sappige gerechten klaar kan maken. Het verdampte vocht loopt dankzij de koepelvormige deksel terug in de ingrediënten en dit zorgt voor een optimaal behoud van vitaminen en mineralen. Le Creuset heeft een groot aantal tajine's in haar assortiment opgenomen. De tajine's zijn verkrijgbaar in diverse sprekende kleuren en zijn een echte eye-catcher op uw tafel. Nodig uw hele familie uit om te komen genieten van de gerechten die u klaarmaakt in de tajine's van Le Creuset!

Tajine Le Creuset

Het Franse merk Le Creuset is werelwijd beroemd om haar prachtige collecties gietijzeren pannen in opvallende kleuren. De tajine's van dit kwaliteitsmerk zijn verkrijgbaar in diverse grootte's en kleuren, zodat u er een uit kunt kiezen die precies aansluit op uw wensen. Ook zo een fan van de tajine's van Le Creuset? Neem dan ook eens een kijkje in het assortiment pannen, braadpannen, wokpannen, ovenschalen of fluitketels van Le Creuset!

Le Creuset tajine 31 cm

De Le Creuset tajines zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo kunt u kiezen voor een tajine met een diameter van 31 centimeter. Deze zijn bijzonder populair, aangezien ze geschikt zijn voor het maken van eten voor 4 tot 6 personen. Zeer geschikt dus voor een gezellige avond aan de keukentafel! Ontdek het assortiment en kies uw favoriet!